High-end folders, uitnodigingen, brochures

Voor AGH & Friends maken we hoogwaardige drukwerk specialisaties. Hierbij kun je denken aan verkoopbrochures, uitnodigingen, vouchers, mailings, toonbankdisplays, visitekaartjes, flyers, waardecheques en oorkondes. AGH & Friends bedient klanten in het hoger segment. DDD helpt graag met het bedenken van de meest creatieve oplossingen waarbij het drukwerk op en top dient te zijn met de meest luxe afwerkingen.

Verschillende luxe brochures
Uitnodiging speciaal event
5821
Luxe brochure
Bindwijze

Afwerking

Voor de verkoopbrochure van een projectontwikkelaar hebben we gebruik gemaakt van een bindwijze met busschroeven. Om stevigheid te bieden is de voor- en achterzijde van karton gemaakt en wordt de print als sticker hierop geplakt. Het karton bestaat uit twee delen met een tussenruimte, zodat je het boek open kunt slaan. Het binnenwerk heeft hier een rillijn voor het omslaan van de pagina’s. Na het vergaren zijn er boorgaten met busschroeven geplaatst aan de korte zijde. Een creatieve manier van inbinden.

Meer weten over onze specials?

Over deze klant

Er zit een rode draad in het werk dat AGH & Friends samen met zijn klanten maakt; uit elke uiting spreekt een merkgevoel, emotie. Klanten roemen ons om de manier waarop we een corporate identity weten te bouwen. Invulling weten te geven. Laden. Creativiteit is onze bron. Het succes onze inspiratie.