Digitaal Drukwerk

Je valt extra op door de hoogst mogelijke kwaliteit aan klanten te bieden. Daarom hebben wij gekozen voor HP Indigo als geavanceerde digitale drukpersen. Wij verzorgen drukwerk voor reclame uitingen, huisstijlen en vele andere vormen van communicatie. Zowel in kleine als in hoge, gepersonaliseerde, oplagen. Denk daarbij aan brochures, magazines, posters, kaarten, flyers, visitekaartjes en nog heel veel meer.

Digitaal drukken biedt veel mogelijkheden en onderscheid zich middels:

- kleine oplages (vanaf oplage 1)

- binnen 24 uur leverbaar

- mogelijkheid om diverse ontwerpen te gebruiken

- lage vaste kosten

- gepersonaliseerd drukwerk voor bijvoorbeeld uitnodigingen, adresetiketten en nummering voor entreekaarten

HP Indigo persen
Met twee HP Indigo persen kunnen we full-color drukken in CMYK kleuren op drukvellen van 460 x 320 mm. Hierbij is het maximale drukformaat 438 x 312 mm. Alles binnen dit formaat kan op het gewenste formaat afgewerkt worden. Je hoeft dus geen rekening te houden met standaard formaten. Naast CMYK kleuren is het ook mogelijk om wit te drukken op bijvoorbeeld goud papier, transparante sheets of kraft papier. We drukken voornamelijk op papier, maar hebben ook enkele kunststof varianten voor bijvoorbeeld menukaarten op een terras die je eenvoudig kunt poetsen of stickers voor buiten die tegen een druppel regen kunnen.

Printing On Demand
Printing On Demand, afgekort POD, gebeurd in een gestroomlijnd proces waarbij er digitaal geprint wordt. Deze dienst is toepasbaar op veel verschillende producten die DDD produceert. Het gemak van POD is dat je niet blijft zitten met een grote voorraad. DDD kenmerkt zich in het POD proces door snel te schakelen, flexibiliteit en een snelle levering. Zo leveren wij al vanaf 1 exemplaar dat altijd up-to-date is. DDD denkt met je mee in oplossingen waarbij je minder risico loopt en tevens tijd én geld bespaard!

Wil je meer weten over digitaal drukwerk? Bel gerust of kom eens langs.

Offerte aanvragen