Over ons

De Digitale Drukker (DDD) vestigde zich in 2001 in Eindhoven en is sindsdien uitgegroeid tot een specialist in drukwerk. Door de jaren heen hebben wij ons steeds meer ontwikkeld tot het leveren van maatwerk oplossingen. Bekijk hier hoe ons nieuwe logo tot stand is gekomen.

De beste apparatuur

We werken met de nieuwste en de beste apparatuur waaronder een HP Indigo digitale drukpers, een Xerox Iridesse en een breed gamma van de nieuwste afwerkapparatuur. Met deze druktechnieken leveren wij de hoogst haalbare kwaliteit in de markt op dit moment. Korte doorlooptijden en scherpe prijzen zijn voor ons vanzelfsprekend.

Maatwerk

Daarnaast integreert DDD processen van en met haar klanten, ontwikkelt applicaties en verzorgt complexe digitale drukproducties middels volledig geautomatiseerde processen. Al onze maatwerk drukoplossingen worden onder één dak geproduceerd en verwerkt tot eindproduct. Daarnaast verzorgen we de fulfilment en de verzending, zodat je volledig wordt ontzorgd. 

Continue kwaliteit

De kracht van herhaling volgens DDD is iedere dag opnieuw het scherpste drukwerk en de beste service leveren. Dit doen we met professionals die zichzelf keer op keer overtreffen. Wij zetten het belang van communicatie met de klant voorop. Processen worden steeds efficiënter door ze keer op keer te herhalen en enkel te streven naar het perfecte eindresultaat.

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk

Web-to-print

Web-to-print

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Papiervoorraad in de drukkerij

Papiervoorraad in de drukkerij

Controle op afwerking

Controle op afwerking

Brochures

Brochures

Zünd contoursnijmachine

Zünd contoursnijmachine

Polar snijmachine

Polar snijmachine

Bagel lamineermachine

Bagel lamineermachine

Rilmachine

Rilmachine

Vouwmachine

Vouwmachine

Sorteren

Sorteren

Rondhoeken

Rondhoeken

Sealen

Sealen

Inpakken en verzenden

Inpakken en verzenden

Hoe kunnen we jou helpen?

Ons team bestaat uit zeer goed opgeleide professionals, die met hun kennis en ervaring elke dag garant staan voor kwaliteit en snelheid. Ontdek de persoonlijke communicatie, korte lijnen en vlotte doorlooptijden van onze maatwerk printoplossingen!

Wij weten tenslotte uit jarenlange ervaring hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen en daarvoor staat ons team met veel enthousiasme voor jou klaar. 

Jack Willemsen en Yvonne Bierings staan je graag te woord in een persoonlijk gesprek over de eindeloze mogelijkheden van DDD.