Diensten

Brochures, magazines, posters, kaarten, flyers, visitekaartjes... Wat je ook digitaal wilt laten drukken, De Digitale Drukker regelt het voor je. DDD weet namelijk als geen ander dat je extra opvalt door de hoogst mogelijke kwaliteit drukwerk aan klanten aan te bieden. Daarom hebben we gekozen voor geavanceerde digitale persen, waaronder de HP Indigo 7900 en de Xerox Iridesse. Zo kun je bij DDD terecht voor het drukwerk van allerlei soorten reclame-uitingen, huisstijlen en andere vormen van communicatie.

Digitaal drukken biedt veel mogelijkheden en onderscheidt zich middels:

  • binnen 24 uur leverbaar
  • kleine oplages (vanaf 1 exemplaar)
  • gepersonaliseerd drukwerk, alles mogelijk op maat!

Ontdek hieronder onze diensten. Wil je meer weten of krijg je graag advies op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!

Verpakkingen

Drukwerk op maat

Wij zijn in staat om jouw drukwerk extra op te laten vallen. Van verpakkingen en brochures tot visitekaartjes of ander drukwerk, wij leveren professioneel resultaat!

Meer over drukwerk op maat
Job_5948_Bewerkt

Groot Formaat Printen

Ook voor grootformaat posters, banners en stickers kun je bij DDD terecht. Er zijn eindeloos veel materiaalsoorten mogelijk voor binnen- en buitengebruik.

Meer over groot formaat printing
Web-to-print

Web2Print

Met onze innovatieve, unieke DDD-web tool kun je vanaf je eigen computer of laptop snel en eenvoudig drukwerk met een repeterend karakter bestellen.

Meer over web2print
Diensten Page Section Image 4 Paozi6Kyskz7L6M9Ltook5Zer0Rqofw0Htpq9Embhc

Afterpress

DDD adviseert en helpt je graag bij de afwerking van je drukwerk. Zo realiseren we samen een geweldig eindproduct, van productie tot verzending.

Meer over afterpress

Ontdek hier meer over onze digitale drukpersen!

HP Indigo 7900

Met onze HP Indigo pers drukken we full-color in CMYK kleuren en PMS kleuren. Daarnaast is het mogelijk om dekwit toe te voegen. Dit is perfect inzetbaar voor het bedrukken van bijvoorbeeld kraft en donker papier.

Xerox Iridesse

Onze Xerox Iridesse is niet zomaar een digitale drukpers. Deze bijzondere machine drukt naast CMYK kleuren ook metallic goud en zilver, dekwit en clear lak. De Iridesse heeft zes drukgangen, waarbij je in de eerste en laatste gang optioneel een van bovengenoemde specials kunt toevoegen.

Onze drukformaten

Bij De Digitale Drukker Eindhoven hoef je geen rekening te houden met standaardformaten. We drukken op verschillende afmetingen papiervellen en werken alles op het gewenste formaat voor je af.

Diverse papiersoorten

Gestreken en ongestreken papier, structuurpapier in allerlei soorten en maten, glanzende Sirio Pearl papieren in goud- en zilvertinten, bij ons heb je een enorme keuze uit papiersoorten. Daarnaast bieden we ook enkele kunststof varianten voor bijvoorbeeld menukaarten op een terras die je eenvoudig kunt poetsen of stickers voor buiten die tegen een druppel regen kunnen. Heb je een speciale aanvraag? Dan kijken we graag met je mee hoe we dat kunnen realiseren.

Kies zelf je oplage, geheel naar eigen wens

Printing On Demand

Printing On Demand, afgekort POD, is een manier van digitaal drukken waarbij je oplage en vorm geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Het gemak van POD voor de klant is dus dat je nooit blijft zitten met een grote voorraad. Je kiest je gewenste oplage al vanaf 1 exemplaar.

De Digitale Drukker kenmerkt zich in het POD proces door snel te schakelen, flexibiliteit te bieden en een snelle levering te garanderen. We denken graag met je mee in oplossingen, zodat je tijd én geld bespaart.

Wil je meer weten over digitaal drukwerk? Bel gerust of kom eens langs.

Contactgegevens DDD