Diensten

Brochures, magazines, posters, kaarten, flyers, visitekaartjes... Wat je ook digitaal wilt laten drukken, De Digitale Drukker regelt het voor je. DDD weet namelijk als geen ander dat je extra opvalt door de hoogst mogelijke kwaliteit drukwerk aan klanten aan te bieden. Daarom hebben we gekozen voor geavanceerde, digitale HP Indigo drukpersen. Zo kun je bij DDD terecht voor het drukwerk van allerlei soorten reclame-uitingen, huisstijlen en andere vormen van communicatie.

Digitaal drukken biedt veel mogelijkheden en onderscheidt zich middels:

  • binnen 24 uur leverbaar
  • kleine oplages (vanaf 1 exemplaar)
  • vaste lage kosten
  • gepersonaliseerd drukwerk, alles mogelijk op maat!

Ontdek hieronder onze diensten. Wil je meer weten of krijg je graag advies op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!

Verpakkingen

Drukwerk op maat

Wij zijn in staat om jouw drukwerk extra op te laten vallen. Of je nu op zoek bent naar verpakkingen, brochures, visitekaartjes of ander drukwerk, wij drukken het voor je!

Meer over drukwerk op maat
Job_5948_Bewerkt

Groot Formaat Printen

Ook voor grootformaat posters, banners en stickers kun je bij DDD terecht. Er zijn eindeloos veel materiaalsoorten mogelijk voor binnen- en buitengebruik.

Meer over groot formaat printing
Web-to-print

Web2Print

Met onze innovatieve, unieke DDD-web tool kun je vanaf je eigen computer of laptop snel en eenvoudig drukwerk met een repeterend karakter bestellen. 

Meer over web2print
Luxe brochure

Afterpress

DDD adviseert en helpt je graag bij de afwerking van je drukwerk. Zo realiseren we samen een geweldig eindproduct, van productie tot verzending. 

Meer over afterpress
Ontdek hier meer over onze digitale drukpersen!

HP Indigo persen 

Met twee HP Indigo persen kunnen we full-color in CMYK kleuren en PMS kleuren, op drukvellen van 460x320mm, al het gewenste drukwerk voor je verzorgen. Hierbij is het maximale drukformaat 438x312mm. Alles binnen dit formaat werken we op het gewenste formaat voor je af. Het fijne is dat je zo geen rekening hoeft te houden met standaard formaten!

Naast CMYK en PMS kleuren is het ook mogelijk om wit te drukken op bijvoorbeeld goud papier, transparante sheets of kraft papier. We drukken voornamelijk op papier, maar hebben ook enkele kunststof varianten voor bijvoorbeeld menukaarten op een terras die je eenvoudig kunt poetsen of stickers voor buiten die tegen een druppel regen kunnen. Heb je een speciale aanvraag? Dan kijken we graag met je mee hoe we dat kunnen realiseren.

Kies zelf je oplage, geheel naar eigen wens

Printing On Demand 

Printing On Demand, afgekort POD, is een manier van digitaal drukken waarbij je oplage en vorm geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Het gemak van POD voor de klant is dus dat je nooit blijft zitten met een grote voorraad. Je kiest je gewenste oplage al vanaf 1 exemplaar. 

De Digitale Drukker kenmerkt zich in het POD proces door snel te schakelen, flexibiliteit te bieden en een snelle levering te garanderen. We denken graag met je mee in oplossingen, zodat jij tijd én geld bespaart.

Wil je meer weten over digitaal drukwerk? Bel gerust of kom eens langs.

Contactgegevens DDD