Groot Formaat Printen

Posters, banners of grote stickers nodig voor een evenement of beurs? Ook voor grootformaat printing kun je bij DDD terecht. Met de HP Latex 260-printer printen we op rol. De meeste rollen hebben een drukformaat van 135 cm breed. De lengte maakt hierbij helemaal niets uit! Voor deze grootformaat printer zijn er eindeloze materiaalsoorten mogelijk voor zowel binnen en buiten gebruik. We maken bijvoorbeeld zelfs behang! 

Haarscherpe kleuren

De op water gebaseerde inkten in 6 kleuren zijn geurloos, uniek en leveren een veelzijdigheid aan toepassingen, hoge beeldkwaliteit en een duurzame aanpak die beter is voor de drukkers als het milieu.

Van kleine tot grote oplagen

Het is ook bij grootformaat mogelijk om zeer kleine oplagen te drukken, zelfs een oplage van één... Er zijn diverse afwerkingen mogelijk, denk hierbij aan lamineren of plastificeren, opplakken op foambord of snijden in een bepaalde vorm. Het kan allemaal. Zo kunnen wij het precies naar jouw wensen aanpassen. 


Zie onderstaand meer info over enkele presentatiemiddelen

HP latex printer

HP latex printer

Groot formaat printer in werking

Groot formaat printer in werking

Lamineermachine groot formaat

Lamineermachine groot formaat

Groot formaat lamineren

Groot formaat lamineren

Posters

Met posters kun je snel een groot publiek bereiken tegen relatief geringe kosten. Je kunt de posters gebruiken op beurzen, evenementen of om een open dag aan te kondigen. Posters zijn handig om op te hangen in drukke openbare ruimtes. Dat kan zijn in de supermarkt, een wachtkamer, in een school, etc. Met digitaal drukken kun je de posters per stuk personaliseren. Digitaal drukwerk leent zich uitstekend voor personalisatie. Ook leuk als verrassing om iemand in het zonnetje te zetten!

Stickers 

Stickers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Stickers om op te schrijven, stickers voor op flessen, vloerstickers, kunststof stickers bestemd tegen vochtigheid, adresetiketten, raamstickers... De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook kunnen de stickers in ronde of elke andere gewenste vorm contourgesneden worden. 

Roll-up banners

Sta je op een beurs, een evenement of open je een nieuwe winkel? Dan is een roll-up banner onmisbaar. Het is een populair presentatiesysteem die je in een handomdraai opzet en ook zo weer ingepakt hebt. Bestel je een roll-up banner bij ons, dan wordt deze geleverd inclusief een handige draagtas en opzet-systeem. Zo ga je voorbereid op pad! 

  Ben jij al klaar voor je evenement? Neem contact met ons op, we helpen je graag!


Offerte aanvragen? Klik hier!