Web2Print

Zelf je drukwerk aanpassen? Een nieuw visitekaartje maken? Beelden of teksten aanpassen in je flyer of folder? Wij begrijpen dat er regelmatig aanpassingen doorgevoerd moeten worden aan je drukwerk. Daarom hebben we een unieke Web2Print module opgezet, DDD-Web. Hiermee voer je al binnen enkele muisklikken heel eenvoudig je wijzigingen door. 

Web2Print

Om wat dieper in te gaan op de term Web2Print: het is de manier waarop bestanden worden aangeleverd, zodat ze gedrukt kunnen worden. Web2Print is voornamelijk geschikt voor iedereen die digitaal drukwerk heeft met een repeterend karakter. Drukwerk aanleveren gebeurt via het web (internet) en dankzij het gebruik van onze speciale DDD-Web module, zorgt de werkwijze voor veel snelheid en gemak voor alle betrokken partijen. 

Hoe werkt DDD-Web?
  1. Je kiest het product dat je aan wilt passen;
  2. Je voert de wijzigingen door in de op maat gemaakte templates;
  3. Je slaat het bestand op en ziet direct een pdf-proef;
  4. Bij goedkeuring van de pdf-proef geef je akkoord en wordt de opdracht omgezet in een order;
  5. De order wordt geproduceerd en geleverd binnen de afgesproken termijn.

Met DDD-web kun je dus vanaf je eigen computer of laptop snel en eenvoudig drukwerk bestellen. Bovendien wordt jouw account volledig ingericht naar jouw persoonlijke wensen. Het is zelfs zo geprogrammeerd dat bestellingen 24/7  geüpload kunnen worden zonder tussenkomst van wie-dan-ook. De bestanden komen na de bestelling namelijk rechtstreeks op de pers. Door de korte lijnen kan DDD de scherpe prijzen en de snelle levertijden bieden.

Job 6976
3351
De voordelen van DDD-Web

DDD-Web bewaakt je huisstijl en is heel gebruiksvriendelijk. Zo heb je direct inzicht in je producten (templates), de daarbij behorende mogelijkheden en de prijzen. Je hoeft dus niet meer te wachten op een offerte. Integendeel, je upload je pdf-bestand, klikt op verzenden en de drukpersen gaan voor je aan de slag! Producten zoals visitekaartjes, folders, with compliment cards, afsprakenkaartjes en briefpapier kun je op deze manier zelf opmaken in een vast template zonder dat er Photoshop, Indesign of Illustrator aan te pas komt. DDD-Web biedt dan ook de perfecte uitkomst wanneer verschillende medewerkers, afdelingen en vestigingen drukwerk willen creëren en bestellen.

Kortom:

  • Het werkt snel en doeltreffend
  • De huisstijlen worden dankzij een vaste template continu bewaakt
  • De opmaakkosten kunnen hierdoor laag blijven

Ben je geïnteresseerd in DDD-Web en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je graag.

Contact