Drukwerk op maat

Heb je een creatief idee? Iets anders dan standaard? Dat kan bij DDD! Wij denken met je mee en komen samen tot een eindproduct dat onderscheidend en uniek is. Zie onderstaand een aantal voorbeelden:

Witte inkt

Wij zijn gek op papiersoorten die niet vanzelfsprekend wit zijn. Denk bijvoorbeeld aan kraftpapier of transparant papier. Deze papiersoorten komen natuurlijk nog beter tot zijn recht wanneer je het kunt bedrukken met witte inkt. En dat hebben we voor elkaar! Want wij kunnen ook met witte inkt drukken.

Contoursnijden

Met onze Zünd contoursnijmachine zijn wij in staat om elke mogelijke vorm te creëren die er gewenst is. Denk eens aan de mogelijkheden als contoursnijden, rillen, perforeren en slitten. Voorbeelden zijn onder andere (proef)verpakkingen, deurhangers, puzzels, vormen in geboorte- of trouwkaarten, spelborden op karton, tabbladen en foam- en forexplaten. Niets is voor DDD te gek. Laat je eens verrassen!

Inbinden

Wil je opvallen met je brochure, boek of scriptie? Kies eens voor een aparte bindwijze. Denk bijvoorbeeld aan een wire-o binding met kartonnen voor- en achterzijde, een singer- of cahiersteek, of inbinden met busschroeven (klik hier voor een voorbeeld). Maar ook standaard bindwijzen zoals nieten, lijmen en naaien zijn natuurlijk mogelijk. Naast bovengenoemde services, biedt DDD je ook een scala aan producten waarvan hieronder een aantal voorbeelden. Ook noemen we onder de slider een aantal van onze specialisaties die we graag toelichten. Wil je zelf een product op maat laten drukken, vraag ons naar de mogelijkheden, zodat we samen tot het beste eindproduct komen.

Waaier special

Waaier special

Verpakking op maat

Verpakking op maat

Brochure op maat

Brochure op maat

Geboortekaartje

Geboortekaartje

Uitnodiging speciaal event

Uitnodiging speciaal event

Luxe brochure

Luxe brochure

Speciaal drukwerk

Speciaal drukwerk

Trainingsmateriaal op maat

Trainingsmateriaal op maat

Spelkaarten

Spelkaarten

Special met gebroken ringen

Special met gebroken ringen

Geboortekaartje speciaal

Geboortekaartje speciaal

Stickers

Stickers

Verpakkingen

Een geschenk is niets zonder bijpassende verpakking. En wat is er nu leuker om een zelf ontworpen verpakking te delen met je relaties. Dit geeft net die extra persoonlijke touch en zorgt ervoor dat je verpakking niet gedachteloos bij het oud papier belandt. Gelukkig ben je voor bijzondere, zelfontworpen verpakkingen bij ons aan het juiste adres. We kunnen vrijwel elke soort verpakking drukken en afwerken met speciale contouren. Niet alleen geschenkverpakkingen, maar ook mock-ups behoren tot de mogelijkheden. Jouw verpakking zal zeker opvallen.

De oplage van de gedrukte verpakking kan variëren van één verpakking (handig voor dummy's en mock-ups verpakkingen) tot honderden verpakkingen. Verpakkingen kunnen zowel op gestreken als ongestreken papier gedrukt worden. Om de inkt te beschermen is het gebruikelijk om de verpakkingen eenzijdig te lamineren. Na het contoursnijden in de gewenste vorm wordt de verpakking in elkaar gezet middels dubbelzijdig tape. Naast de verpakking is er ook een mogelijkheid om er een inlay aan toe te voegen om de producten in te leggen. Ook het geheel in elkaar zetten tot aan het invoegen van de producten behoort tot de opties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag lichten wij dit toe in een persoonlijk gesprek.

Direct Mail

Breng je klanten op de hoogte middels een persoonlijke boodschap met een direct mail. Wij personaliseren, drukken, adresseren en verzenden je direct mail. Bovendien kun je door onze snelle levertijden van digitaal drukwerk met je direct mail inspringen op actuele gebeurtenissen. Een direct mail die persoonlijk aan de ontvanger is gericht, genereert een veel hogere respons dan een onpersoonlijke direct mail. 

Je mailing adresseren wij bijvoorbeeld door enveloppen te voorzien van adresstickers met NAW gegevens of door variabele data te drukken op flyers of kaarten. Het enige dat wij hiervoor van je nodig hebben is een adressenbestand dat opgemaakt is in Excel. Wij bieden de mailing rechtstreeks aan bij PostNL, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Voordelen direct mail:

  • Doelgericht communiceren met een persoonlijke touch
  • Variabele data mogelijk, zoals barcodes, adressen, logo’s, QR-codes
  • Vergaande mogelijkheden om je te onderscheiden van de rest van de markt
  • Weinig of geen verspilling omdat je heel gericht communiceert en op maat kan bestellen zonder een overvloed aan voorraad. Goed voor jou en voor het milieu
Drukwerk met perforatielijnen

Een perforatie is een reeks aan gaatjes, oftewel een scheurlijn, wat het gemakkelijk maakt om netjes een stuk af te scheuren. Hierdoor scheurt de rest van het drukwerk niet. Perforaties kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal. 

Perforaties zijn uitermate geschikt voor:

  • Tickets
  • Consumptiebonnen
  • Invulformulieren
  • Schrijfblokken

Om een perforatielijn aan te geven in je ontwerp plaats je een stippellijn in een aparte laag. Deze lijn wordt dan uiteraard niet mee gedrukt in de oplage. We gebruiken dit enkel voor het instellen van de perforatie.

Prijzen opvragen? Klik hier!