Opvallende zigzag folders en wire-o boeken

InnoFaith wil door middel van een referentiegids behandelaren helpen met het analyseren van veelvoorkomende huidproblemen. Deze referentiegids is er in twee varianten; een folder met een samenvattende handleiding en een volledig uitgewerkt boek. Omdat InnoFaith wereldwijd actief is, zijn deze gidsen in verschillende talen beschikbaar.

Gevouwen en wire-o afwerking
Wire-o boek
Zigzag folder
Wire-o boek en zigzagfolders
5828

Afwerking

Alle bestanden in diverse talen van Innofaith hebben wij opgeslagen in onze database. Zo hoeft de klant niet keer op keer bij een bestelling de bestanden opnieuw toe te sturen. De klant levert enkel een opdrachtbon aan met de juiste aantallen en versies, waarna wij de bestanden er zo bij kunnen pakken. Voor Innofaith verzorgen we wire-o boeken en zigzag folders. Ieder met een aparte afwerking. 

Ter bescherming worden beide items afgewerkt met een laminaat. Naast dat het bescherming biedt heeft het ook een mooie, luxueuze uitstraling. De voor- en achterzijde van de boekjes zijn gerild en gevouwen. Wanneer je het boek opent kun je deze openklappen voor meer informatie. Dit geeft meer uitstraling aan het boek. De bindvorm wire-o is een stalen ringband die de pagina’s bij elkaar houdt. Deze zijn in diverse kleuren beschikbaar.

De folder is door middel van twee rillijnen gevouwen in een zigzag. Dit kan overigens op diverse manieren: zigzag, wikkel, kruisslag, harmonica en luikvouw. Een speciaal effect in de folder is de Spot UV lak. Deze hoogglans laklaag wordt aangebracht op een bepaald deel van het drukwerk om het meer aandacht te geven.

Meer weten over welke folders wij kunnen drukken?

Over deze klant

InnoFaith is een vooruitstrevend bedrijf dat wereldwijd opereert op het gebied van beauty.
Ze ontwikkelen diagnostische apparaten voor huid en haar voor de cosmetische industrie.

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring heeft dit geresulteerd tot vele succesvolle samenwerkingen met medische multinationals en cosmetische merken.