Daar gaan ze: Onze unieke DDD koerierwagens… In een nieuw jasje!

Misschien heb je hem al eens zien rijden: onze Opel Combo koerierwagen. Een niet te missen eyecatcher, bedrukt met ons kleurrijke DDD logo. Onlangs kochten we een tweede koerierswagen, een Hyundai Atos. Kortom, tijd om deze nieuwe aanwinst ook in een nieuwe jas te hijsen! Graag delen we het resultaat met je. Kijk je mee?!

Zó kunnen wij snel leveren!

Zoals velen van jullie weten, werken wij vanaf een mooie werkplek in Eindhoven hard om al het drukwerk op tijd te drukken en te leveren. Er zijn drie manieren waarop we het drukwerk zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen:

  • Per post: hiervoor werken we voornamelijk met UPS, maar ook met PostNL.
  • Per koerier: met onze eigen DDD koerierwagens leveren we veel drukwerk in omgeving Eindhoven.
  • Afhalen: iedereen is meer dan welkom om zijn of haar drukwerk af te halen bij De Digitale Drukker aan de Lodewijkstraat in Eindhoven.

De koerierwagens zijn onze kracht wanneer het om spoedbestellingen gaat. Zo kunnen we de bestelling dezelfde dag dat het gedrukt is, ook nog naar de klant brengen. Dat doen we dus snel en geheel in eigen stijl!

Heb je zelf een spoedbestelling? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem nu contact met ons op.

Het bedrukken van onze Hyundai Atos

Heb jij onze koerierwagens al eens zien rijden? Ze vallen op door de kleurrijke bedrukking in onze huisstijl. Onlangs hebben we dus onze tweede koerierwagen in een nieuw jasje gehesen. Hiervoor hebben we goed nagedacht over de informatie die erop moet, het kleurgebruik en het naar voren laten komen van onze huisstijl.

Onze Chris, die naast specialist in drukken en afwerking ook gewoon erg handig is met auto’s en stickers, heeft gezorgd voor een topresultaat. Wij zijn er erg blij mee, oordeel zelf maar!

Ben jij bezig met een ontwerp voor je bedrijfswagen? Wij wensen je veel succes en zien je graag op de weg!