De nieuwste technologie op het gebied van brochures

Hoe informeer je jouw klanten over je product of dienst? Online marketing is niet meer weg te denken in de wereld van nu. Toch is het handig wanneer je in contact komt met klanten om ze informatie mee te kunnen geven over jouw producten en diensten. Een brochure is hierbij een uitkomst. Zo kunnen potentiële klanten er op hun gemak eens doorheen kijken wanneer het hen uitkomt.

Gelukkig kun je heel makkelijk een brochure zelf samenstellen en laten drukken. En dankzij de nieuwste technologie gebeurt dit ook nog eens razendsnel!

Waarmee moet je rekening houden bij het maken van een brochure?

Afhankelijk van het formaat en het aantal pagina’s maak je de keuze voor het gewicht/de dikte van het papier (grammage). Hoe meer pagina’s de brochure bevat hoe dunner het papier mag zijn. Zo voorkom je dat de brochure open blijft staan. Voor een luxere uitstraling kies je voor een in verhouding dikkere cover dan het binnenwerk en lamineer je die eventueel voor meer effect. Wil je advies op maat? De Digitale Drukker wil je hier altijd bij adviseren. Qua papiersoorten is in principe alles mogelijk.

I-Saddle systeem
Brochure op maat
Invoer drukvellen
Brochure drukken
Brochures
Controle op afwerking

Razendsnel geniete brochures dankzij iSaddle systeem

Voor de productie van geniete brochures maken wij gebruik van het iSaddle systeem. Dit is de nieuwste technologie op het gebied van brochures. Rechtstreeks vanuit de pers leggen we plano drukvellen in de iSaddle en komen er kant-en-klare brochures uit. Waar je bij andere hechtmachines vooraf moet snijden en rillen gebeurt het bij de iSaddle allemaal in één machine. Dit gebeurt ook nog eens razendsnel! De iSaddle kan tot maximaal 5.000 brochures per uur verwerken. Hierdoor kunnen we brochures tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. 

Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje!


Beschik jij al over brochures? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op met ons!