Het geheim achter onze productiesnelheid!

Spoedklussen, daar kijkt DDD niet van op. Met meer dan 17 jaar ervaring in de digitale wereld weet DDD hoe ze snel moeten schakelen. Bekend is dat de druktijden van digitaal drukken vele malen korter zijn dan bij offset drukken. Niet alleen het drukken en de innovatieve oplossingen spelen hierbij een rol maar ook de menselijke factor. Daar wil DDD zijn slag slaan; persoonlijk contact, service en advies op maat staan centraal en zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen.

Geautomatiseerde systemen

Met de geautomatiseerde systemen en innovatieve oplossingen is DDD in staat om 400 tot 800 orders per dag te verwerken. Alhoewel we met twee HP Indigo persen een snelheid van 3200 drukvellen per uur dubbelzijdig full-color kunnen drukken is efficiënt werken van groot belang. Daarom hebben we een team van ervaren specialisten die breed inzetbaar zijn en in ploegen werken. Zo kan er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geproduceerd worden en lopen orders gewoon door. DDD gaat met de tijd mee. De ene dag besteld is de volgende dag in huis.

Spoedklussen

Naast de interne productie is het voor de snelheid ook van belang dat we drukgerede bestanden ontvangen die we zo op de pers kunnen zetten. Mocht je geen drukgereed bestand hebben dan helpen we je daar graag mee. DDD weet namelijk als geen ander dat snelheid geboden is wanneer je plots een presentatie hebt tijdens een belangrijke meeting, je visitekaartjes al allemaal uitgedeeld zijn tijdens een beurs of je in alle hectiek je drukwerk bent vergeten voor de opening van je winkel.

Heb je een spoedklusje? Ervaar nu onze flexibiliteit en neem telefonisch contact met ons op!

Contacteer ons