4 oktober dierendag: ons kantoorhondje Shampoo in het zonnetje!

Woef woef, blaft ‘Shampoo’ vrolijk als we hem vragen of hij vandaag geïnterviewd wil worden voor de blog van DDD. Vandaag is het dierendag en dus de perfecte dag om onze vrolijke kantoorhond in het zonnetje te zetten. Onze Shampoo werd door baasjes Jack en Angela jaren geleden overgenomen van baasjes die door omstandigheden weinig tijd meer voor hem hadden. Tegenwoordig huppelt en sprint de trouwe viervoeter vrolijk rond op het kantoor van De Digitale Drukker.

Shampoo, waar komt jouw bijzondere naam vandaan?

Mijn eerdere baasjes hebben mij vernoemd naar de gorilla uit de tekenfimserie Boes. Ik ben natuurlijk een hond – volgens mijn paspoort een kruising tussen een Teckel en Maltezer en volgens kenners een Havenezer - maar ik heb ook zeker gorilla-kwaliteiten. Zo ben ik zachtaardig, maar als het nodig is deins ik er niet voor terug om van me te laten horen.

Vertel eens wat meer over jezelf?!

Ondertussen ben ik al ruim 10 jaar oud, in mensenjaren tik ik dus al aardig de leeftijd aan. Maar dat wil niets zeggen hoor! Want ik maak er meer dan graag tijd voor om achter balletjes en speeltjes aan te rennen. Probeer me maar eens bij te houden... 

In februari 2014 ben ik op 5-jarige leeftijd overgenomen door mijn huidige baasjes. Ik kwam terecht bij Jack en Angela, die me graag verwennen. Ik heb er toen meteen een aantal broertjes en zusjes bij gekregen. Ze lijken totaal niet op mij, het zijn namelijk katten. Die kattenstreken neem je snel over hoor, dus als je me tegenkomt krijg je zeker een kopje van mij.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Mijn dag begint met verwend worden. Na een lekker ontbijtje en een frisse wandeling ga ik naar het DDD kantoor in Eindhoven. Tja, ze kunnen mij niet missen. Gelukkig ben ik klein genoeg om vrijwel overal mee naartoe te gaan. Eens in de vier weken breng ik een bezoekje aan de trimsalon. Ik steel de show met mijn stralende vacht. Na een heerlijke dag geniet ik van mijn diner en val ik voldaan in slaap.

Wat vind je het leukste aan je baan bij De Digitale Drukker?

De aandacht natuurlijk! Omdat ik zo lief, vrolijk en slim ben, kan niemand om mij heen. Naast schattig zijn, zorg ik ook voor entertainment op de werkvloer. Wist jij dat een hond op kantoor zorgt voor minder stress en meer geluk? That’s my job. Ik bied mij graag aan om te knuffelen, met je te spelen of een blokje om te gaan. Graag ben ik een trendsetter en ik zou ieder kantoor aanraden om een hondje aan te nemen. Die moet je dan wel zo goed verwennen als mij natuurlijk! 

Zo, mijn interview zit erop. Krijg je nou geen genoeg van het lezen van de DDD interviews? Lees dan zeker ook het interview van mijn maatje Chris!

LEES: Interview met drukker/allrounder Chris: 'Mijn baan is afwisselend en elke dag anders'