Tip: begin op tijd met het regelen van je zakelijke kerstkaarten!

De eindejaarsperiode is voor veel bedrijven een drukke periode. Er zijn een aantal vrije dagen, eventuele budgetten moeten opgemaakt worden en op financieel vlak moet er van alles op een rijtje worden gezet. Heb je dan nog wel tijd om te denken aan kerstkaarten voor je relaties? Vaak schiet dit er bij in en moet je last minute nog van alles regelen. Onze tip: voorkom last minute stress door op tijd te beginnen met het nadenken over je kerstkaarten. 

Zelf ontwerpen? Zeker doen!

Als bedrijf is het waardevol om zelf een kerstkaart te ontwerpen, want zo pas je de kaart volledig aan naar je huisstijl. Dit zorgt dan weer voor herkenbaarheid bij je klanten. Dit ideale contactmoment met je klanten mag je zeker niet laten schieten.

Uit ervaring weten we bij De Digitale Drukker dat tijdig beginnen met je ontwerp heel wat stress kan besparen. Rond Kerst hebben we meerdere gespannen klanten aan de lijn die ‘nog snel even’ hun kerstkaart moeten laten drukken. Voor ons is dat overigens geen probleem, maar het is natuurlijk voor te stellen dat het voor jezelf rustgevender is als je dit niet meer last minute moet regelen. Ons advies is daarom om er nu al aan te beginnen. Laat eventueel van je ontwerp een proefdruk maken. Nu heb je nog tijd om over je ontwerp na te denken, het met collega’s te overleggen en eventueel bij te stellen.

Het is overigens niet raar als je nu al aan je kerstkaarten begint, we zien de aanvragen hier vanaf oktober binnenstromen. Wil je zelf een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de mogelijkheden? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan.
Val op: dit is het moment en dat mag je niet laten liggen 

Het sturen van een kerstkaart aan je zakenrelaties moet je zien als een waardevolle investering. Je creëert er goodwill mee en herinnert je ontvangers aan je bestaan, dus dat is nooit verkeerd! Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat jouw kerstkaart niet in de massa opgaat. Kies dus voor een opvallend ontwerp. Tijdens de eindejaarsperiode mag je uitpakken en wij zetten hier alvast een aantal aanraders voor drukwerk op een rij:

  • Foliedrukken: de eindejaarsperiode gaat gepaard met glitter en glamour. Daarom past foliedrukken hier perfect bij.
  • Metallic drukken: ook met metallic als goud en zilver fleur je je drukwerk op.
  • Pregen: je drukwerk omhoog brengen voor een bijzonder 3D-effect.
  • Spot-UV: een verdikkend glanseffect aanbrengen (aanrader: zwart drukwerk laten spotten!)
  • Contoursnijden: Je logo of kerstsymbolen uitsnijden wordt ook zeker gezien.

Voor meer informatie klik je op de betreffende aanrader. We leggen je per onderdeel precies uit wat de mogelijkheden zijn.

Vergeet de envelop niet

Bij een opvallende kaart hoort een opvallende envelop. We bieden ze aan in allerlei formaten en metallic tinten. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden of lees het artikel ‘Pak uit met een opvallende envelop voor je kaarten’.