Klantinterview Hovingh: ‘Samen sparren over mogelijkheden leidt tot prachtig resultaat’

Vandaag laten we weer een van onze klanten aan het woord: Jet Fischer van Hovingh & Partners. Hovingh helpt mensen en organisaties bij het behalen van betere verkoop- en onderhandelresultaten en dit doen ze door het aanbieden van verschillende soorten trainingen.

Jet zorgt al jaren met veel enthousiasme dat het drukwerk voor verschillende trainingen gereed is. De Digitale Drukker heeft in samenwerking met Hovingh &  Partners de vormgeving van het drukwerk samengesteld. Het resultaat mag er wezen! Graag laten we Jet er meer over vertellen.

Wie is Hovingh & Partners en wat is jouw functie binnen dit bedrijf? 

Ik werk op het Service Office en ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen. Bijvoorbeeld het plannen van trainingen, contact met klanten en deelnemers en zorgen dat de juiste materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Kun je wat meer vertellen over het drukwerk dat je bij DDD onderbrengt?

De look is in samenwerking met een design bureau bepaald. De feel is in samenwerking met DDD bepaald. Samen sparren over de (on)mogelijkheden heeft tot een prachtig resultaat geleid. We hebben een mooie trainingsbox in onze huisstijl die gevuld is met materialen, waaronder een boekje.

Hoe ben je terecht komen bij DDD?

Na een vergelijkend onderzoek zijn wij bij jullie terecht gekomen. Dit is voor mijn tijd gebeurd.

En hoe ervaar je de samenwerking?

Ik ervaar de samenwerking als goed, omdat het fijn is dat DDD met ons meedenkt. Wij zijn op zijn tijd best veeleisend in zowel wat we willen en wanneer we graag willen dat het af is. In een open sfeer kunnen we goed en eerlijk met elkaar werken.

Wat vind je van de begeleiding vanuit DDD?

Goed, ook omdat er bij DDD een vast team is, wat goed weet wat wij willen waardoor je makkelijk(er) kunt schakelen.


Ben je zelf op zoek naar een partner in het verzorgen van je gedrukte trainingsmaterialen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je rond de tafel zitten om te kijken naar je wensen en de bijbehorende mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor jouw trainingsmateriaal