Blijf bij de tijd met een kalender voor het nieuwe jaar!

2020 staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kalender. Ga voor een frisse start met een zelfontworpen kalender! Leuk én praktisch. Je hebt keuze uit een bureaukalender en een hangkalender. Ieder heeft zo z’n voordelen en charme. Meer weten over de opties van een kalender laten drukken? Lees dan snel mee!

Het voordeel van de bureaukalender

De bureaukalender is een mooie aanvulling op kantoor, zeker als die gepersonaliseerd is. Foto’s, eventueel een bedrijfslogo… De perfecte aanvulling op dit praktische item. Hoe zit een bureaukalender precies in elkaar? Deze is bovenaan ingebonden met een spiraalbinding, die overigens verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

De bureaukalender loopt in een kleine hoek en wordt ondersteund door een ‘dakvormige’ standaard, waardoor deze altijd stevig blijft staan. Qua formaat maak je deze zo groot als je zelf wilt, van rechthoekig tot vierkant en van enkelzijdig tot dubbelzijdig.

LEES OOK: Tips en mogelijkheden voor inbinden met wire-O

Het voordeel van de wandkalender

Een gedrukte wandkalender is een tof en praktische accessoire voor aan de muur. Hoe je hem invult, dat is helemaal aan jou! Je kunt ervoor kiezen om er bijvoorbeeld verjaardagen of afspraken op bij te houden. Vaak wordt gekozen voor een jaarkalender per maand, maar ook een weekkalender is mogelijk.

Qua papier kies je bijvoorbeeld voor Digital MC Matt (luxe uitstraling met lichte glans) of ga je voor DigiGold ice White (beschrijfbaar extra wit papier). Vul je kalender aan met foto’s. Voor bedrijven pas je hem aan in de volledige huisstijl.

De wandkalender kan op verschillende manieren aan de muur bevestigd worden. We hebben speciale ophanghaakjes met spiraalbinding. Ook wordt er wel eens gekozen voor een perforatiegat. 

Aanleverspecificaties kalender drukken

Wil jij wel zo’n unieke kalender laten drukken? Doen! Met aanleveren werkt het als volgt:

  • Maak in Illustrator je bestand op in het juiste formaat;
  • Zet de pagina’s in de juiste volgorde achter elkaar;
  • Zorg voor 3 mm afloop aan iedere zijde en plaats snijtekens;
  • Lever het drukgerede bestand aan en vertel de specificaties, zoals formaat, afwerking, ophanghaakje of kleur van de spiraalbinding;
  • Bekijk de offerte, geef akkoord en dan kunnen we drukken. Over het algemeen zijn de kalenders (afhankelijk van de oplage) binnen enkele werkdagen gereed!

Twijfel je nog over de afwerking of de papiersoort? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies op maat. We helpen je graag!

Neem contact met ons op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte!