Uitnodigingen drukken: voor ieder feestje een passend kaartje!

2020 is net van start gegaan en dat is een mooi moment om alvast eens stil te staan bij de aankomende feestdagen van dit jaar. Wie een zelfontworpen uitnodiging wil laten drukken, begint beter op tijd met de voorbereidingen. Communie, vormsel, een trouwerij, jubileum of geboortekaartje, in dit artikel geven we je tips voor het ontwerpen en laten drukken van je uitnodigingen. Hoe komt jouw kaartje het best tot z’n recht? Ontdek de mogelijkheden!

Zelf een uitnodiging ontwerpen en laten drukken

Ieder bijzonder feestje verdient ook een bijzondere uitnodiging. Je kunt uiteraard een standaard uitnodiging inkopen, maar het is toch veel leuker om je eigen kaartje te ontwerpen? En daarvoor hoef je niet alleen te denken aan een ‘standaard gedrukt kaartje’. Integendeel, bij De Digitale Drukker kies je uit tal van verschillende afwerkingsmogelijkheden. Een vleugje gouden foliedruk, een snufje zilver metallic… Wij schotelen je de perfecte drukwerk ingrediënten voor zodat jij je kaartje helemaal personaliseert.

Denk aan uitnodigingen voor de volgende gelegenheden:

  • Trouwerij
  • Geboortekaartjes
  • Jubileumfeest
  • Communie 2020 (midden mei tot midden juni)
  • Vormsel 2020 (circa in maart of begin mei tot midden juni)
  • Kerstkaarten 2020

Knal met goud, zilver- of koperfolie

Een extra bijzonder kaartje krijg je door het toevoegen van goudfolie, zilverfolie, koperfolie of een folie in een kleur. Hoe dat werkt? Jij maakt je design en geeft aan ons aan wat je precies in folie wilt hebben – en in welke kleur. Prachtresultaat gegarandeerd.

Wil je voorbeelden zien? Dan nodigen we je van harte uit om eens bij ons langs te komen aan de balie. Maak een afspraak of loop gewoon eens binnen, dan kunnen we je diverse uitnodigingen met foliedruk laten zien.

LEES OOK: Foliedrukken onder de loep: laat je drukwerk stralen!

Shine met metallic druk

Wil je een groot deel van je kaartje in goud en zilver? Dan is jouw uitnodiging erg geschikt voor het laten bedrukken met metallic. Enkelzijdig, dubbelzijdig, teksten of afbeeldingen, het kan allemaal! Kom eens langs om inspiratie op te doen en te overleggen over de mogelijkheden, we kijken graag met je hoe we jouw design het beste en mooiste kunnen invullen.

Metallic kan zowel in goud als zilver, als in metallic onder de kleur gedrukt worden (zodat je een doorschijnend glittertje hebt, oftewel metallic). Wil je geen metallic druk, maar ben je wel op zoek naar die sparkle? Dan is er ook subtiel glitterpapier waarop we kunnen drukken!

LEES OOK: Metallic kleuren drukken & laklaag aanbrengen met onze Xerox Iridesse

Sprankel met spot-UV

Wat ook erg bijzonder is, is het spotten van je kaartje met UV-spotlak. Hierbij breng je een transparante dikke laklaag aan op bepaalde delen van je drukwerk. Dit kan zowel over kleur als over zwart. De delen die je voorziet van spot-UV zullen er extra hard uitknallen.

Meer weten of advies over het aanbrengen van spot-UV op jouw kaartje? Lees dan ook ons artikel ‘Spot-UV lak onder de loep: schitterend resultaat met een shiny effect’. Of kom eens langs bij ons voor het bekijken van voorbeelden!

Laat je kaartje drukken!

Wil jij zo’n speciaal kaartje laten drukken met een te gekke afwerking? Neem dan snel contact met ons op en kom eens langs, zodat je met eigen ogen ziet wat de verschillende afwerkingen doen!

Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte.