Klantinterview LUXPA: ‘Na een succesvolle brainstorm bij DDD, is ons drukwerk precies zoals we willen’

Vandaag laten we een van onze klanten aan het woord: LUXPA. LUXPA is een luxe privé wellness met een exclusief concept. Deze exclusiviteit laten ze graag naar voren komen in hun drukwerk en dat is na een succesvolle brainstormsessie bij De Digitale Drukker Eindhoven helemaal gelukt. Graag geven we Bryher Horgan van LUXPA het woord. Lees je mee?!

Over LUXPA

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om even bij te tanken en tot rust te komen. De veeleisende maatschappij en stijgende werkdruk in verschillende sectoren zorgen ervoor dat de kans op het krijgen van een burn-out nog nooit zo groot is geweest. Voor wie graag naar een publieke sauna gaat heeft al gemerkt dat deze overvol raken en dat echt relaxen en je even afsluiten niet altijd mogelijk is.

Vanuit dit idee zijn wij LUXPA gestart! Je ontdekt bij ons een wellness omgeving helemaal voor jou alleen (of met z'n tweeën), waar je in 2,5 uur in privé sfeer helemaal kunt opladen. Van een spa bad, Finse sauna, infrarood lounge cabine en doucheproducten tot hapjes, drankjes en gepersonaliseerde geur en muziek, bij ons boek je via Luxpa.nl je arrangement en kies je voor ‘Your Personal Wellness Experience’.

LUXPA uitnodigingen drukken

Bij het oprichten van een wellness hoort natuurlijk ook het nodige promotiemateriaal. Al bij het ontstaan van LUXPA wisten we dat ons drukwerk een luxe en bijzondere uitstraling moest krijgen. We wisten dat De Digitale Drukker specialist in drukwerk op maat is. Vandaar vroegen we hen om een creatieve brainstormsessie over onze uitnodigingen voor de opening. Na het aanleveren van de afbeeldingen en teksten is ons drukwerk precies geworden zoals wij dat willen!

Nóg meer promotiemateriaal via DDD

Na het ontvangen van de prachtige uitnodigingen, wisten we meteen dat we al ons drukwerk bij DDD wilden laten drukken. Er volgden al snel visitekaartjes, stickers en luxe giftcards met metallic enveloppen. De volgende stap is het ontwerpen en drukken van onze folders. Deze willen we graag extra op laten vallen. We zijn nu in gesprek om het maximale uit het ontwerp te halen.

Erg blij zijn we met de grote keuze die DDD heeft in onder andere de verschillende papiersoorten, laminaat en snij-opties. Onze folder moet echt een blikvanger worden, anders dan andere folders en een die echt in het oog springt. Gelukkig zijn we daarvoor hier aan het juiste adres. Er zijn al erg veel goede ideeën. Zo kunnen we bijvoorbeeld een deel van de folder contoursnijden of de waterdruppels er extra laten uitspringen door middel van Spot-UV.

Wil je zelf ook een creatieve brainstormsessie voor jouw drukwerk plannen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Vraag informatie aan!