Laat je bedrijfsagenda 2021 personaliseren bij De Digitale Drukker

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Ben je als bedrijf op zoek naar gepersonaliseerde agenda’s voor je werknemers? Voorzien van bedrijfslogo, huisstijl en andere gepersonaliseerde opties? Dan ben je bij De Digitale Drukker aan het juiste adres. Vertel ons je wensen, kies uit diverse sjablonen en wij doen de rest!

We vertellen je meer over de mogelijkheden voor het personaliseren van je bedrijfsagenda. Wil je direct bestellen? Neem dan contact met ons op.

Agenda personaliseren

Het personaliseren van de bedrijfsagenda is een goede keuze, omdat het voor werknemers enerzijds functioneel is, en anderzijds een leuke aanvulling op het bureau. Door bijvoorbeeld het bedrijfslogo toe te voegen op de voorzijde en de datumpagina’s krijgen werknemers een betere feeling met het bedrijf. De huisstijl komt altijd goed naar voren.

Naast de algehele uitstraling, is het bij ons ook mogelijk om de agenda te personaliseren op persoon. Zo kunnen we bijvoorbeeld op de voorzijde of binnenin de naam en functie van de werknemer toevoegen.

Al met al kan de gehele agenda aangepast worden op de huisstijl. Denk aan:

  • Logo toevoegen
  • Personaliseren per werknemer
  • Kleuren en lettertype aanpassen
  • Extra pagina’s met bedrijfsinformatie opnemen
  • Zowel omslag als binnenzijde naar wens aanpasbaar
  • Optioneel: afwerking met ronde hoeken

Dagagenda of weekagenda

Wat een fijn formaat is voor een agenda, is een persoonlijke smaak. Zo zal de een veel schrijfruimte willen en bijvoorbeeld een dagagenda willen. De ander heeft liever een weekoverzicht. Hier heb je vrije keuze in de manier waarop je je bedrijfsagenda’s laat personaliseren.

Formaten gepersonaliseerde agenda 2021

Agenda’s worden gemaakt in tal van formaten, veelal in A6-formaat of een afmeting die hierbij in de buurt komt. Bij ons kies je zelf welk formaat je ideaal vindt voor je gepersonaliseerde bedrijfsagenda’s. We kunnen je hierin ook adviseren.

Afwerking met functionele ringband

Onze gepersonaliseerde agenda’s worden afgewerkt met een functionele ringband. Dit is praktisch, want hierdoor blijft de agenda goed openliggen, wel zo handig als je er veel in kijkt en schrijft.

Bovendien komt de ringband, ook bekend als wire-o, bindrug of draadkam, in verschillende kleuren. Denk aan wit, zwart en zilver, maar ook felle en metallic kleuren. Kies de agenda ringband die goed aansluit bij je huisstijl, om nog meer persoonlijkheid aan je planner toe te voegen.

Keuze uit diverse sjablonen

Bij De Digitale Drukker hebben we verschillende standaards voor je opgesteld, zodat je zelf kiest wat goed bij je bedrijf past. Heb je daarop nog wenselijke aanpassingen, dan overleggen we graag met je hoe we de agenda nóg beter kunnen laten aansluiten bij je huisstijl.

Bladwijzer en tabbladen

Snel navigeren naar de huidige dag of week? Dat kan met een klikbare bladwijzer. Deze verplaatsbare boekenlegger kun je steeds weer verplaatsen naar de gewenste pagina’s. Daarnaast kunnen we maanden opdelen door middel van gekleurde tabbladen.

Kwaliteitspapier

De papierkeuze voor een agenda is uiteraard niet onbelangrijk. Zo moet het papier beschrijfbaar zijn, makkelijk om te vouwen zijn en niet doordrukken. Binnen deze eisen hebben we verschillende mogelijkheden. Samen met jou kijken we naar welke papiersoort het beste aansluit bij je wensen en huisstijl.

Al ons papier is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het papier op milieubewuste wijze geproduceerd is, met daarbij zoveel mogelijk zorg voor bosbehoud.

Volledige ontzorging

Bij ons hoef je niet zelf aan de slag met het aanleveren van een compleet drukklaar agendabestand (mag wel als daar je voorkeur naar uitgaat). Het enige dat we van je nodig hebben zijn je wensen, logo en huisstijl. Na het opmaken van je bedrijfsagenda ontvang je een preview en zorgen we dat die helemaal naar wens is alvorens we gaan drukken.

Verras je werknemers met een bedrijfsagenda voor 2021!

Enthousiast over het laten drukken van een gepersonaliseerde agenda?! Neem dan contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden voor je nieuwe 2021 bedrijfsagenda’s. Ook hebben we opties voor gepersonaliseerde kalenders en notebooks. Wellicht leuke aanvullingen voor het kerstpakket?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor gepersonaliseerde bedrijfsagenda’s