Exclusieve trainingsmaterialen

Voor Hovingh & Partners heeft DDD een exclusief pakket samengesteld voor salestrainingen in het topsegment wereldwijd. Dit salespakket bestaat in totaal uit 5 onderdelen: een werkboek, fieldcards boek, werkbladenboek, naamkaartjes en een presentielijst. En dit allemaal verpakt in een doos die wij exclusief hebben ontworpen.

Trainingsmateriaal
5832
Hovingh Trainingsmateriaal De Digitale Drukker
Hovinghpartners
Hovingh
5834

Afwerking

Speciaal Mazina papier uit Amerika met een hinge (buigbaar deel) erin, dat is een van de kenmerken van dit unieke drukwerk. Het voordeel van de hinge is dat het boekwerk makkelijk opengelegd kan worden zonder dat er een rillijn aan te pas komt. Dit exclusieve papier heeft een aparte en zeer professionele uitstraling. Het boekwerk is ingebonden door middel van 3 busschroeven. De cover is voorzien van mat laminaat en geplakt op karton.

Meer weten over onze afwerkingsmogelijkheden?

Over deze klant

Hovingh & Partners helpt mensen en organisaties bij het behalen van uitzonderlijke verkoop- en onderhandelresultaten. Op basis van ’s werelds meest effectieve methoden, overgebracht door ervaren consultants, realiseren ze meetbare groei en sterke resultaatverbetering.