Unieke verpakkingen

Proday had de wens om bijzondere, hoogwaardige verpakkingen te laten ontwikkelen voor hun unieke proteïnedieet. In samenwerking met Proday heeft DDD zowel de verpakkingen ontwikkeld als geproduceerd. In overleg met de klant zijn we tot een fris en verzorgd eindresultaat gekomen, hetgeen heeft geleid tot positieve reacties van de eindgebruiker.

Proday overzicht
Verpakkingen
Stickers
5820

Afwerking

Proday levert DDD de informatie aan met de benodigde verpakkingen van producten die zij willen bestellen.

Het geautomatiseerde systeem controleert de versies en aantallen en koppelt deze automatisch aan het beeldmateriaal, zodat de juiste aantallen op de digitale drukpers komen te staan.

Na het drukken worden de doosjes in de gewenste contourvorm gesneden. Om de doosjes in elkaar te kunnen zetten, voorzien we de randen van dubbelzijdige tape. Tot slot worden de doosjes dichtgeplakt.

Meer weten over onze verpakkingsmogelijkheden?

Over deze klant

Proday is gebaseerd op het bekende proteïnedieet. Een proteïnedieet is een dieet dat je prima zelfstandig kunt volgen, zonder één-op-één sessies of veel te dure producten. Tegenwoordig is Proday uitgegroeid tot een groot merk dat duizenden mannen en vrouwen helpt bij het afvallen.