Black Friday bij DDD: 4 dagen lang 15% KORTING op drukwerk!

Jaaa, het is weer Black Friday. Dat betekent bij tal van winkels korting pakken. Ook De Digitale Drukker doet dit jaar mee aan dit kortingsfestijn. We hebben mooie acties voor je op een rijtje gezet die tijdens Black Friday (29 november), Cyber Weekend (30 november en 1 december) én Cyber Monday (2 december) geldig zijn!

15% KORTING pakken op… 

We hebben voor dit kortingsfeestje 3 producten voor je geselecteerd, die je van 29 november tot en met 2 december 2019 met 15% korting besteld. Van dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan voor een lagere prijs!

… VISITEKAARTJES

Bereik in 2020 meer klanten en bestel alvast nieuwe visitekaartjes. 4 dagen lang met maar liefst 15% korting. Gelamineerd, met ronde hoeken, een contourgesneden logo, het kan allemaal! Doe alvast ideeën op in ons artikel over visitekaartjes en bestel.

Ontdek 5 tips voor het ontwerpen van een memorabel visitekaartje

… KERSTKAARTEN

Heb je nog geen kerstkaarten laten drukken? Dan wordt het tijd! En zeg nu zelf, een fysiek, zelfontworpen kerstkaartje is toch superleuk om aan je relaties te geven?! Bestel dus snel en pak tijdens dit kortingsfestijn maar liefst 15% voordeel op je gehele kerstkaart bestelling. 

Voor inspiratie lees je dit artikel over kerstkaarten

… DRUKWERK MET METALLIC

In december mag alles net even wat meer schitteren en shinen. Kortom, de ideale gelegenheid om je drukwerk van gedrukt metallic te voorzien. Iets voor jou? Vraag dan snel je offerte aan en profiteer van maar liefst 15% korting!

Bekijk hier de mogelijkheden van metallic drukken

Hoe verzilver je deze korting?

Bestel je van 29 november tot en met 2 december visitekaartjes, kerstkaarten of drukwerk met metallic? Dan verrekenen wij jouw korting automatisch in de vrijblijvende offerte. Je vindt dit ook terug op de offerte.

De korting is geldig op al deze orders die uiterlijk op 2 december akkoord zijn gegeven om te drukken en waarbij het drukgerede bestand uiterlijk in de eerste week van december wordt aangeleverd (2 tot en met 8 december). Wees er dus snel bij, want ná 8 december zal jouw korting automatisch vervallen. Sla je slag!

Meer weten over deze actie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@dedigitaledrukker.nl of bel 040 259 5161.

Of vul hieronder je vrijblijvende Black Friday offerte aanvraag in!