DDD op Printmedianieuws.nl: ‘drukwerkdesigns die de wereld nog niet eerder heeft gezien’

Deze week verscheen er een artikel op Printmedianieuws.nl over De Digitale Drukker en de nieuwste drukpers Xerox Iridesse. Hierin worden de mogelijkheden van de gloednieuwe Iridesse uitgebreid uiteen gezet. Van dekwit en metallics drukken tot oblong formaten, met deze digitale pers zijn onze mogelijkheden voor specials weer heel wat uitgebreid. Daar zijn we als DDD natuurlijk super trots op! 

We vroegen een aantal van onze klanten wat ze van de Xerox Iridesse vonden en de reacties waren zeer positief.

Studio Lauda

Studio Lauda ontwierp geboortekaartjes voor een van hun klanten. Zij vinden goud metallic een mooi en goedkoop alternatief voor goudfolie: ‘We zoeken nu al naar mogelijkheden om deze techniek breder toe te passen in ons drukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos…’

Skillz Brand ID'z

Zo ook Skillz Brand ID’z. Zij combineerden voor een visitekaartje van een van hun opdrachtgevers zelfs een logo in foliedruk met tekst in metallic druk:  ‘In creatieve zin kennen wij bij de uitwerking van onze ideeën eigenlijk geen grenzen. Dat betekent dat partijen om ons heen invulling moeten kunnen geven aan wat wij bedacht hebben. Aan De Digitale Drukker de vraag om ons hierin te begeleiden, en waar mogelijk te sturen, om tot iets nieuws te komen wat de wereld nog niet eerder heeft gezien. En dat leidt keer op keer tot iets uitzonderlijk moois’, aldus Skillz.

Ook andere klanten als Exsta Nederland en een bijzondere trouwkaartklant gaven hun mening over het metallic van de Iridesse. Benieuwd? Lees dan het hele artikel op Printmedianieuws.nl.

LEES OP PRINTMEDIANIEUWS HET HELE ARTIKEL: 

>>> De Digitale Drukker breidt specials uit met Xerox Iridesse