GROOT NIEUWS DEEL 2: onze andere nieuwe pers is gearriveerd!

Het is zover, onze andere nieuwe drukpers is geïnstalleerd en staat klaar voor gebruik! Nóg een nieuwe digitale pers? Jazeker, naast onze Xerox Iridesse waar we je vorige week alles over vertelden, kunnen we je nu met trots mededelen dat we een nieuwe HP pers hebben van de laatste generatie.

De nieuwste HP Indigo pers

HP Indigo 7900 Digital Press, dat is om precies te zijn de naam van onze nieuwe HP pers. Zoals HP het zelf omschrijft is het een snelle vellenpers met unieke mogelijkheden. En dat is ‘ie zeker! Snel, haarscherp en energie-efficiënt, zo omschrijven we deze HP Indigo 7900 in drie woorden. Dit zijn tevens de redenen waarom deze pers zo goed bij De Digitale Drukker past.

Zo garanderen we onze snelheid

Snelle levertijden, dat is de grootste kracht van De Digitale Drukker. Daar sluit de HP Indigo 7900 digitale pers perfect bij aan. Met een snelheid tot 160 kleurenpagina’s per minuut, is je drukwerk sneller klaar dan ooit tevoren.

Zo verzekeren we haarscherp drukwerkresultaat

Zoals je van ons gewend bent, streven we altijd naar hoge kwaliteit en haarscherp drukwerk. En daarvoor is de HP Indigo 7900 ideaal! Deze maakt gebruik van speciale inkt (ElektroInk), waarmee we het breedste digitale kleurenbereik behalen. De HP Indigo 7900 is wat dat betreft een koploper op het gebied van scherp drukwerkresultaat!

Benieuwd naar drukwerk van De Digitale Drukker? Plaats een bestelling en ontdek het zelf! Uiteraard vraag je eerst vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan
Zo denken we aan het milieu

Milieubewustzijn staat bij De Digitale Drukker hoog in het vaandel. Daarom werken we met papier dat FSC geproduceerd is. Ook bij het aanschaffen van een nieuwe pers houden we graag rekening met het milieu. Daarom is onze nieuwe HP drukpers een uitstekende keuze. De pers is namelijk CO2-neutraal geproduceerd. Daarnaast is de pers zo ingericht dat deze zo min mogelijk afval geeft en zo weinig mogelijk energie gebruikt (energie-efficiënt).

Al met al is de nieuwe HP Indigo 7900 digital press een uitstekende keuze voor De Digitale Drukker Eindhoven. Samen met onze andere Xerox pers zorgen we bij alle drukwerkbestellingen voor het beste resultaat.

Psstt… We blijven GROOT NIEUWS uitdelen! Binnenkort hebben we nog een leuke nieuwigheid voor je in petto, waar jij als klant van De Digitale Drukker veel voordeel uit kunt halen. Houd ons in de gaten en mis het niet!