GROOT NIEUWS: twee nieuwe drukpersen bij De Digitale Drukker!

Bij De Digitale Drukker vinden we het belangrijk om haarscherp drukresultaat te leveren en daarom zien we onze digitale persen graag met de tijd meegaan. Met de komst van de nieuwste generatie drukpersen was de keuze dan ook al snel gemaakt: tijd voor vernieuwing! Met zowel een nieuwe HP drukpers, als een Xerox drukpers zijn wij klaar voor de toekomst!

In dit artikel vertellen we je graag over een van onze nieuwe digitale drukpersen, de Xerox Iridesse. Met vele nieuwe mogelijkheden presenteren we je hem met trots.

Xerox Iridesse: tot 120 cm breed + metallic kleuren drukken!

Tijdens een bezoek aan de grafische vakbeurs Sign & Print Expo viel ons oog op een prachtige digitale drukpers: de Xerox Iridesse. Naast een strak uiterlijk, bleek na meerdere demonstraties en gesprekken dat deze Xerox ook een pareltje is qua drukkwaliteit en drukopties. Dat betekent voor jou als klant dat de mogelijkheden van bijzonder drukwerk enorm worden vergroot! Naast haarscherpe kwaliteit, zijn de volgende highlights zeker het benoemen waard: 

  • Digitaal drukken tot 120 cm breed: met de Xerox Iridesse druk je digitaal op groot formaat, tot wel 120 centimeter.
  • Full color tot 6 kleuren digitaal drukken: naast de standaard CMYK kleuren, voeg je bij Xerox indien gewenst tot 2 pantone kleuren toe.
  • Stralen met metallic kleuren en spotvernis: de Xerox digitale drukpers kan zelfs alle pantone kleuren in metallic drukken. Ook kan de pers spotvernis aanbrengen op je drukwerk. 

ALS EERSTE DIGITALE DRUKKER VAN NEDERLAND ZIJN WIJ IN STAAT OM MET DE XEROX IRIDESSE TOT EEN FORMAAT VAN 120 CM BREED TE DRUKKEN!

Metallic kleuren drukken

Het drukken van metallic kleuren met onze nieuwste Xerox verdient toch wel wat extra aandacht. Het drukwerkresultaat dat je ermee bereikt is gewoonweg prachtig om te zien. Zilverkleurig, goudkleurig, of een subtiele glans in roze, blauw, geel, et cetera. Je kan er alle kanten mee op! En wil je nog een extra glanzende laag over je drukwerk aanbrengen? Dat kan met een of meerdere lagen spotvernis, die de Xerox ook meteen kan aanbrengen. Hierdoor geef je je werk een speels 3D-effect. 

Meer weten of benieuwd naar voorbeelden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw drukwerk of maak een afspraak. 

Neem contact met ons op.
Onze andere nieuwe pers: HP Indigo

Naast onze nieuwste Xerox drukpers, vervangen we binnenkomt ook onze huidige HP Indigo digitale pers door de laatste generatie. Door het aanschaffen van beide persen, combineren we het beste van twee werelden, zodat ons dienstenpakket uitbreidt en we nog steeds haarscherp drukresultaat kunnen garanderen.

Binnenkort vertellen we je meer over onze nieuwste HP drukpers. Dus houd ons in de gaten om niets te missen!