Laat je inspireren door onze Paper Sample Box en Inspiration Box

Onlangs vernieuwden we onze papierwaaier. Waarom? Om beter aan te sluiten bij de wensen van onze klanten en om jullie te laten zien wat er allemaal mogelijk is qua papiersoorten. In dit artikel vertellen we je over de mogelijkheden op papiergebied en afwerkingen. Verder geven we je graag een kijkje in onze Inspiration Box.

Paper Sample Box

Bij De Digitale Drukker hechten we veel waarde aan een duidelijke papierwaaier. Hiermee kun je papiersoorten namelijk perfect met elkaar vergelijken. Dit is interessant wanneer je twijfelt over de papiersoort voor je drukwerk. Hoe wit is het papier? Wat is de structuur van het papier? Hoe ziet de full color bedrukking eruit op verschillende papiersoorten? Allemaal vragen die je aan de hand van onze papierwaaier kunt beantwoorden. 

Heb je onze nieuwe DDD papierwaaier nog niet gezien? Vraag hem dan hier aan! Graag geven we hier een korte toelichting op de papiersoorten die je erin terugvindt:

  • Digital MC Matt en Gloss: deze standaard papiersoorten zijn verkrijgbaar in verschillende grammages, van 115 tot 400 grams. Door de papiersoorten naast elkaar te voelen, merk je goed het verschil en kun je een weloverwogen keuze maken.
  • HVO: is een verzamelnaam voor diverse ongestreken papiersoorten. Hieronder vallen bijvoorbeeld DigiGold Icewhite (extra wit), Splendorgel, Biotop (iets geler) en Invercote G (ideaal voor ansichtkaarten).
  • Structuurpapier: van een ribbeltje tot wat bobbeltjes, een kraft kleurtje of een glittertje, structuurpapier is er in verschillende soorten.
  • Zelfklevend en film: denk aan papieren en kunststof stickers of transparante kunststof.

Strakke afwerking

Ook afwerkingen van papier en druktechnieken zijn belangrijk. Denk hierbij aan laminaat. Pas als je mat, gloss, velvet en linnen laminaat naast elkaar ziet, kun je echt een goede vergelijking maken. In onze paper sample box vind je daarnaast ook voorbeelden van metallic opdruk, spot-UV, transparante lak, dekwit en preeg.

Benieuwd naar onze Paper Sample Box? Laat het ons weten!

Vraag hier onze paper sample box aan!*

Inspiration Box

Wil je écht inspiratie opdoen voor jouw digitaal drukwerk? Dan moet je onze Inspiration Box in huis hebben! Hierin hebben we tal van voorbeelden verzameld. Denk aan kaartjes met preeg, goudfolie, metallic druk, contoursnijden, maar ook gewoon full color op verschillende papiersoorten. Hier zie je resultaat!

Vraag hier je inspiratiebox aan!*

*De actie voor een gratis Papier Sample Box + Inspiration Box is verlopen. Per Box vragen we een kleine bijdrage, deze wordt in mindering gebracht bij een eerste bestelling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kun je niet wachten om meer te weten over onze speciale druktechnieken en afwerkingen? Lees dan ook zeker onze andere blogs!

TIPS – Lees ook:

LAAT JE INSPIREREN!