Nieuws: DDD vertelt over Xerox Iridesse in augustus editie PRINTmatters

PRINTmatters publiceerde in samenwerking met Xerox Nederland een interessant artikel over De Digitale Drukker en de voordelen van de nieuwe pers Xerox Iridesse. Wij als DDD zijn natuurlijk erg enthousiast over de plaatsing in dit sterke vakblad, dat volledig gewijd is aan gedrukte visuele communicatie. Lees hier een korte samenvatting of haal ‘m zelf in huis!

PRINTmatters op bezoek!

In een kort artikel over DDD op de website van PRINTmatters las je al eerder een vooraankondiging van het artikel dat in augustus in het fysieke blad zou verschijnen. Ondertussen kwamen bij ons zowel Xerox als PRINTmatters op bezoek voor een interview. PRINTmatters hoofdredacteur Robbert Delfos schreef een mooi artikel en fotograaf Mees van den Ekart nam prachtige foto’s van heel wat drukwerkvoorbeelden.

Goud, zilver, dekwit en (spot)lak drukken

Vanaf pagina 58 lees je drie pagina’s lang over de uitzonderlijke kwaliteiten van de Xerox Iridesse. Deze printer kan in één gang zes kleuren drukken. Naast CMYK kies je twee van de vier toepassingen: goud, zilver, dekwit en/of (spot)lak. Daar kun je dus je creativiteit op los laten! Qua papier kies je zowel gecoate als ongecoate papiersoorten tot 400 grams. Bovendien kan het digitale wondertje formaten tot 120 cm aan.

LEES OOK: metallic kleuren drukken & laklaag aanbrengen met onze Xerox Iridesse

Folie en metallic

Naast het uitlichten van de Xerox Iridesse, lezen we in het artikel ook nog iets over onze twee unieke Heidelberg degelpersen. Deze niet-digitale machines schaften we onlangs aan om onze drukwerkspecialisaties uit te breiden. We kunnen ermee pregen (reliëf aanbrengen door in papier te drukken) en foliedrukken. Meer weten over deze druktechnieken? Lees hier over pregen of foliedrukken.

Ben je benieuwd naar mogelijkheden op maat voor jouw drukwerk? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem nu contact met ons op